USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Кремлі не второпають, у чому небезпека російських «миротворців»

9 Серпня 2014 18:10
У Кремлі відкидають звинувачення України в спробі проникнення російських військових на її територію під виглядом конвою для гуманітарної допомоги. Про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков журналістам, - інформує РадіоСвобода.

«Нам важко зрозуміти, що малося на увазі українською стороною. Не було жодних спроб проникнення російських військ», –­ заявив він.

Речниця МЗС Російської Федерації Марія Захарова заявила, що перед тим, як направити російські війська за кордон, мають бути виконані спеціальні процедури. Вона також заявила, що українська сторона «щодалі більш підприємлива у вигадуванні казок».

Заступник голови адміністрації президента України Валерій Чалий заявив, що у ніч проти 9 серпня Росія готувалася ввести на територію України своїх «миротворців», що, з його слів, могло призвести до «непередбачуваних подій та ескалації». Цю провокацію вдалося зірвати, заявив Валерій Чалий.

Ішлося про те, що в бік українського кордону «рухався величезний конвой, який супроводжувався військовими та технікою» Росії, і, «начебто за погодженням із Міжнародним комітетом Червоного Хреста, в Україну мала увійти гуманітарна колона з «миротворцями», очевидно, для того, щоб спровокувати повномасштабний конфлікт», навела слова Валерія Чалого прес-служба президента України в ніч на суботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
888 Показати IP 9 Серпня 2014 19:17
коментар було видалено
Анонім до 888 Показати IP 9 Серпня 2014 19:30
Це ще не всі - погано працюєш (тролиш) - давай решту перераховуй.
Анонім Показати IP 9 Серпня 2014 19:27
А ти, я бачу, справжній НАЦИСТ... Заздриш євреям? Обіжений "судьбою"?
Лучанка Показати IP 9 Серпня 2014 20:13
Хай сто євреів, але щоб мир був. Хватить хоронити молодих хлопців.
адам Показати IP 9 Серпня 2014 21:33
я в шоці!
Волинянка Показати IP 10 Серпня 2014 12:39
Боже спаси і сохрани Україну і її людей!!! Всі молімося за мир і спокій на Україні !!!
Українка Показати IP 10 Серпня 2014 12:42
Я горда за священників, монахів, простих православних християн у яких велика віра в Бога! Честь і совість для них не прості слова! Їх не купити за гроші, славу, нагороди! Бог і любов в них не на язиці, а в серці!
Лучанин Показати IP 10 Серпня 2014 16:54
В Кремлі розігрують дурників, існує світовий порядок надання гуманітарної допомоги. Кращою допомогою Росії Донбасу буде припинення надання терористам озброєнь, фінансів та найманців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus