USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Російські війська йдуть вглиб Криму

14 Березня 2014 10:24
Сьогодні вранці вглиб Кримського півострова пройшов ешелон з російською військовою технікою.

Про це у «Фейсбуці» повідомив керівник прес-служби Міноборони України в Криму Владислав Селезньов, - повідомляє Espreso.tv.

«Джерела з Керчі повідомляють, що сьогодні вранці вглиб Криму пройшов ешелон з російською військовою технікою. На залізничних платформах знаходяться 14 комплексів С-300,4 БТРа зв'язку, 5 «Камазів», 4 «Урала» з кунгами, 4 «Урала» тентованих», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за його даними, в Джанкої в ці хвилини витягується колона військової техніки Росії. Напрямок руху колони невідомий.

«Напередодні відбулося шикування особового складу військ РФ, дислокованих на аеродромі в Джанкої. З напутнім словом до присутніх з благословенням і напуттям звернулися військові капелани», - підкреслює Селезньов.



Фото: БТР / Олег Крючков, Facebook

Він також повідомив, що ослаблена блокада в Інкермані, військовослужбовців і персонал бази, а також служби забезпечують харчуванням базу, пропускають на територію об'єкта через верхнє КПП. Заступник начальника бази по роботі з особовим складом сьогодні вранці поінформував інкерманських козаків і російських солдатів, які проводять блокаду, про наявність домовленостей про недопущення провокацій між командувачами ВМСУ і ЧФ РФ, написав Селезньов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
священик Показати IP 14 Березня 2014 10:29
ВІйскових благословила російська церка на братовбивчу війну, забувши про витоки православя на Русі
Анонім до священик Показати IP 14 Березня 2014 11:55
З вас такий священник, як з Тягнибока балерина! Росіяни з українцями - братні народи, вони завжди жили в мирі й злагоді, допоки такі "праведники" як ви не почали колотнечу влаштовувати.
Для чого Показати IP 14 Березня 2014 11:37
Не вплутуйте церкву до злочинців! Церква церквою, не розпалюйте ще більшу ворожнечу!!!
1 Показати IP 14 Березня 2014 12:52
А ну ка уважаемые "географы", обьясните, где в Крыму железные дороги , которые идут с територии России.Керчь? Там паромная переправа (эшелон с тяжёлой техникой не пройдёт..да и погранцы забили бы тревогу) Может пора думать свей головой?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus