USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Кривому Розі чоловік покінчив з життям, бо боявся захворіти на COVID-19

22 Грудня 2020 19:10
У Кривому Розі, що на Дніпропетровщині, чоловік покінчив з життям, бо боявся підхопити коронавірус. Він звів рахунки із життям, перерізавши собі вени на руках канцелярським ножем.

Чоловік залишив передсмертну записку. Про це повідомляє видання "Дніпро оперативний" з посиланням на власні джерела.

У передсмертній записці він написав, що боїться заразитися коронавірусом та дістала самотність. Коли правоохоронці приїхали на місце події, то вони лише констатували смерть.

«Не можу більше впоратися зі страхами до коронавірусу, самотність дістала, пишу в здоровому глузді й при пам’яті. Софіє, люби нашу маму, вона свята. Тіло залиште в морзі для лікарів», – мовиться у передсмертній записці.

Поліцейські додали, що слідів насильницької смерті на тілі загиблого не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПСИХІЧНІ ПОРУШЕННЯ ТА ПОСТКОВІДНИЙ СИНДРОМ: ЧОМУ ХВОРІ НА COVID-19 ВЧИНЯЮТЬ САМОГУБСТВО

На жаль, це не перший випадок самогубства, що пов’язаний з коронавірусом.

Як повідомлялося раніше, за два дні у Києві двоє людей вистрибнули з вікон лікарень, опорних для лікування пацієнтів хворих коронавірусом. У вересні 2020 року двоє чоловіків вчинили самогубство, вистрибнувши з вікна лікарні для хворих на COVID-19.

У Хмельницькому 39-річний чоловік хотів вчинити самогубство, бо сам «діагностував» у себе коронавірус. Інцидент трапився наприкінці квітня. Чоловік відкрив газ у квартирі та порізав собі руки й ноги. Життя чоловіка вдалося врятувати.

У Запоріжжі жінка з підозрою на коронавірус
вистрибнула з вікна лікарні. Тіло жінки 1964 року народження з розбитою головою знайшли під вікнами установи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus