USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Китаї обвалився житловий будинок: загинули п'ятеро людей

20 Червня 2021 13:17
У Китаї в селищі Люян у провінції Хунань в суботу, 19 червня, обвалився багатоквартирний житловий будинок. У результаті інциденту, який стався близько 12:40 за місцевим часом, загинули п’ятеро людей.

Семеро людей зазнали травм, повідомило видання South China Morning Post. Кілька годин потерпілі пробули під завалами, після чого їх витягли та госпіталізували, пише Обозреватель.

Загалом у зруйнуваній будівлі проживали 27 осіб, проте в той момент удома перебували лише 12 мешканців. На місці НП працювали 400 рятувальників і близько 80 одиниць спецтехніки, а також пошукові собаки.
Наразі триває ліквідація наслідків обвалу, почалися роботи з утилізації відходів. Причини руйнування будинку встановлюються.

Зазначимо, місцеві жителі заявили про те, що в прилеглих районах після інциденту було припинено електропостачання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus