USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

У Китаї пацієнт лікувався від коронавірусу сім місяців

29 Серпня 2020 08:00
З лікарні міста Гуанчжоу в провінції Гуандун на півдні Китаю виписали пацієнта, якого вилікували лікарі від COVID-19. У госпіталі він перебував 7 місяців.

Про це інформує ТАСС з посиланням на агентство Синьхуа.

Повідомляється, що 62-річний чоловік був госпіталізований в кінці січня після зараження коронавірусом. Після того, як пацієнту стало гірше, лікарі підключили його до апарату ЕКМО (екстракорпоральної мембранної оксигенації) для насичення крові киснем.

Пацієнта відключили від апарату тільки наприкінці травня, через 111 днів, після того як у нього з'явилися ознаки відновлення організму.

Читати ще: В Україні за добу – понад 2400 хворих на COVID-19, на Волині – 52

Такий великий термін лікування лікарі пояснюють тим, що він мав й інші фонові захворювання, такі як ожиріння, гіпертонія та астма.

Раніше у ВООЗ заявили, що очікують зростання смертності від COVID-19 до зими. В організації назвали нинішню пандемію «торнадо з довгим хвостом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus