USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Китаї виявили випадок повторного зараження коронавірусом, – ЗМІ

21 Лютого 2020 19:29
Влада провінції Сичуань на південному заході Китаю виявила випадок повторного зараження новим коронавірусом у людини, яка нещодавно виписався з лікарні.

Про це повідомляє УНН з посиланням на The Beijing News та Yicai.

За даними видання, інфікований вже знаходиться в одній з лікарень в місті Ченду. Як уточнив представник місцевого комітету з питань гігієни та охорони здоров’я, цей пацієнт проходив діагностику і лікування ще за попереднім, п’ятим загальнонаціональним стандартом.

«Ще не з’ясовано, чи заразилися члени його сім’ї. Ми повідомимо про це відразу ж після того, як будуть отримані результати аналізу», – розповів він.

У середу влада оголосила про вступ в силу нового загальнонаціонального, шостого за рахунком з січня поточного року, стандарту діагностики та лікування нового коронавірусу, затвердженого Державним комітетом з питань гігієни та охорони здоров’я КНР. Згідно з новими правилами, всі регіони країни, включаючи центральну провінцію Хубей, де спостерігається найбільш потужний спалах пневмонії, в процесі постановки діагнозу зобов’язані враховувати результати аналізу нуклеїнової кислоти в крові людини або секвенування (отримання генної інформації). Окрім того, при лікуванні хворих з важкою формою захворювання рекомендується додатково застосовувати метод переливання плазми крові пацієнтів, що одужали, раніше інфікованих коронавірусом нового типу.

За даними офіційної статистики, у Сичуань виписалися з лікарні вже 222 чоловік, троє померли, всього було зареєстровано 525 випадків зараження коронавірусом. Тільки за останню добу в регіоні виявлено п’ять інфікованих.

Додамо, раніше ЗМІ описали, як живе Пекін в рамках карантину від COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus