USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Києві до Верховної Ради стягнули силовиків та техніку

1 Грудня 2021 10:53
На ранок 1 грудня на дорогах Києва, зокрема в центрі, помітно ускладнення руху транспорту. До Верховної Ради стягнули силовиків та техніку.

Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Затори утворилися на проспектах Перемоги, Леся Курбаса, Повітрофлотському, Степана Бандери, Голосіївському.

Окрім того, ускладнено рух вулицями Січових Стрільців, Жилянською, Саксаганського, Павла Скоропадського, Вадима Гетьмана, Борщагівською, Нижній Вал, Басейною.

На правому березі ускладнено рух також вулицями Миколи Голего, Івана Федорова, Хрещатик та на Бессарабській площі.

На лівому березі рух ускладнено на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна та проспектах Миколи Бажана, Визволителів, Соборності.

Рух на мостах – Дарницькому, Патона, Північному – ускладнено в напрямку правого берега. На Південному мості та мості Метро спостерігається незначне ускладнення руху транспорту в напрямку правого берега.
Додамо, що тим часом з депутатського корпусу повідомляють про стягнення силовиків, поблизу Верховної Ради. Сьогодні там проводяться декілька масових акції. Однак, станом на 8:30 з дипкорпусу казали, що мітингувальників не побачили.

Також з дипкорпусу поширювали фото техніки правоохоронців в урядовому кварталі.

Нагадаємо, 21 листопада на Майдані Незалежності у Києві зібралися мітингувальники, щоб вшанувати пам'ять загиблих під час розстрілів у 2014 році. Мітингувальники розгорнули банер, адресований президенту Володимиру Зеленському та главі Офісу президента Андрію Єрмаку.

Після пам’ятної ходи та міжконфесійної панахиди за загиблими на Майдані й воїнами-захисниками, люди вирушили на вулицю Банкову до Офісу Президента. Мітингувальники намагалися потрапити до Офісу президента.

Згодом протестувальники анонсували нову акцію 1 грудня. Її вдасться уникнути, якщо Володимир Зеленський звільнить керівника Офісу президента Андрія Єрмака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Водовоз Показати IP 1 Грудня 2021 12:52
Очкуют слуги !!!
Клава Показати IP 1 Грудня 2021 13:48
слухаєш той брєд, що Єрмак - потужний менеджер, з кимось там спілкується, то виникає питання: а що робить Кулєба ?.. Як сміявся в своєму "Політклубі" Портников, начальник техпрацівниць дивиться в папери ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus