USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Києві п'яний суддя на смерть збив нацгвардійця на блокпосту

26 Травня 2023 10:06
В ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в столиці.

Про це повідомляє Українська правда.

Близько півночі голова Макарівського райсуду Олексій Тандир на автомобілі «Лексус», рухаючись по Берестейському проспекту, на смерть збив 23-річного військовослужбовця Національної гвардії.

За даними джерел УП, суддя перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці затримали винуватця ДТП.
Слідчі Державного бюро розслідувань з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди.

«За попередньою інформацією, 26 травня близько опівночі у Києві суддя за кермом автомобіля скоїв наїзд на військовослужбовця Національної гвардії України.

У результаті ДТП нацгвардієць від отриманих травм загинув на місці. Проводиться подальша перевірка», – повідомили у ДБР.

Затриманого доставили на огляд з метою виявлення стану сп’яніння. Від проходження огляду водій відмовився.

Повідомляється, що на даний час допитуються свідки з числа осіб, які несли службу на блок посту та вживаються заходи щодо вилучення біологічного середовища.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочато за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами вчинені в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 10 років.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Семен Показати IP 26 Травня 2023 10:21
Не дивуйтесь це Україна , можу поспорити цей суддя навіть не сяде, а справу за пару років замнуть
Віктор Показати IP 26 Травня 2023 10:25
То вже Європа чи буде ще крутіше ???
Анонім Показати IP 26 Травня 2023 15:36
каста цих недоторканих за те, що набрали купу хабарів під час свого 'суддівства', ще й на пенсії отримує біля ста тисяч гривень забезпечення. Великі зарплати, шикарні пенсії, пільги, вседозволеність і безкарність - найпривілейованіші касти Індії заздрять нашим суддям . А ще кажуть, що українці -це свободолюбивий і гідний народ,,може й так, але впоратися з мафією і суддівським спрутом не може вже десятиліттями.
Хз Показати IP 26 Травня 2023 17:13
А як же «в умовах військового стану» ? Чи це тільки на крадіжки продуктів поширюється? А вбивство в нас легкий злочин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus