USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Києві триває Марш рівності

23 Червня 2019 10:27
У столиці на вулиці Володимирській, навпроти Будинку вчителя, у неділю вранці зібрались учасники Маршу рівності.

Про це повідомляє Укрінформ.

Наразі біля Будинку вчителя перебувають кілька сотень учасників акції. Присутні також представники громадських організацій, зокрема Human Rights Watch. Представники ЛГБТ-спільноти тримають плакати: «Наші традиції – це свобода», «Борітеся – поборете», «Кохання має бути безпечним», «Кохай вільно, тестуйся», «Ми теж кохаємо, але не вільно кохаємо».

Крім того, учасники акції стоять з прапорами, на яких написані назви міст України. Наразі вони вишикувалися в колону завдовжки близько 200 метрів.

Захід охороняють численні представники поліції, Нацгвардії, присутні кінологи та кінна поліція. На акції також чергують машини швидкої допомоги та пожежні автомобілі.

Як повідомляє кореспондент агентства, з боку червоного корпусу Київського національного університету ім. Шевченка до учасників Маршу рівності наближається колона противників одностатевих шлюбів, серед яких – «Всеукраїнська варта на захист сімей і дітей», «Правий сектор», ОУН тощо. Наразі ця колона зупинилися біля нацгвардійців. Противники Маршу рівності вигукують гасла проти одностатевих та представників ЛГБТ.

Як повідомлялося, у Києві 23 червня о 10 годині заплановано проведення Маршу рівності «КиївПрайд 2019». Учасники маршу збиратимуться біля Національної опери, деталей маршруту не повідомляють з метою безпеки.

У зв’язку з цим у поліції попереджали, що у суботу, 22 червня, у Києві обмежать рух центральними вулицями міста через проведення маршу.

Крім того, у Києві закрили на вхід і вихід станції метро «Театральна», «Площа Льва Толстого» і «Палац спорту».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
121 Показати IP 23 Червня 2019 11:55
Якого х..ра заради цих бракованих перекривають вулиці, метро? куча хлопців з поліції і нацгвардії замість того щоб провести можливо єдиний вихідний день в тижні з сім'єю змушені охороняти під..рів! Да довбіться собі тихо в ср.ку раз природа помилилася в якійсь хромосомі, але ходити за ручки привселюдно - такого не повинно бути!
Анатоль_ Показати IP 23 Червня 2019 12:01
То стид, срам та ганьба. Позорище!
Виборець до Анатоль_ Показати IP 23 Червня 2019 18:57
То Європа...
ще не зовсім свідоми Показати IP 23 Червня 2019 13:29
Просто такі заходи потрібно повністю ігнорити. В першу чергу, засобам масової інформації. І ці, так звані "марші" самі по собі зникнуть.
Петросян Показати IP 23 Червня 2019 14:52
— Что там за шум на улице, Бэрримор? — Это гей-парад, сэр. — И чего же они требуют, Бэрримор? — Однополой любви, сэр. — Им разве кто-то запрещает? — Нет, сэр. — Так почему же всё-таки они шумят? — Пи......, сэр.
Анонім Показати IP 23 Червня 2019 14:56
ідораси це непотріб. Менше треба це сміття рекламувати.
Клава Показати IP 23 Червня 2019 15:30
а колись були демонстрації..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus