USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Києві зафіксували 6 нових випадків коронавірусу. Кількість хворих зросла до 40 осіб

26 Березня 2020 13:12
У Києві зареєстрували шість нових випадків інфікування коронавірусом, кількість хворих збільшилася до 40 осіб.

Про це у відеозверненні повідомив мер Віталій Кличко, пише Бабель.

«У столиці за минулий вечір і сьогоднішній ранок кількість осіб, що захворіли на коронавірус, збільшилася до 40 осіб. Сьогодні ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще шість лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус», - повідомив Кличко.

За його словами, захворіли одна жінка 35 років і п’ятеро чоловiків — віком від 28 до 70 років. Четверо пацієнтів госпіталізовані до Олександрівської лікарні, один лікується вдома на самоізоляції, а ще один — 70-річний військовослужбовець – був госпіталізований до військового госпіталю. У Києві експрес-тестами вже протестовано 1 437 киян.

В Україні станом на 10:20 26 березня за даними МОЗ зафіксовано 156 випадків зараження коронавірусною інфекцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus