USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

З вікна ковідної лікарні у Києві вистрибнула жінка, вона загинула

16 Березня 2021 12:11
Черговий випадок самогубства стався вранці 16 березня у Київській міській клінічній лікарні №4, яка є опорною для лікування пацієнтів з COVID-19.

Про це повідомляють у Телеграм-каналі Київ оперативний, передає 24 канал.

Жінка, що перебувала на лікуванні у медичному закладі, вистрибнула з вікна 6 поверху. Шансів вижити у неї фактично не було.

Коли медики підбігли до потерпілої, вона вже померла. Їм залишалося лише констатувати смерть загиблої та викликати поліцейських.

Наразі на місці події працюють слідчі, які з'ясовують всі обставини події. За фактом інциденту відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство із позначкою про самогубство.

За попередніми даними, жінка хворіла на коронавірус. У поліції столиці інцидент офіційно наразі не прокоментували.

Нагадаємо, у жовтні 2020 року в Києві за два дні двоє людей вистрибнули з вікон лікарень, опорних для лікування пацієнтів хворих коронавірусом.

До слова, випадки суїциду серед хворих на коронавірус – досить поширене явище. Як зазначають науковці, COVID-19 нерідко призводить до змін у психіці, через що хворі скоюють самогубства. Крім того, за твердженням лікарів, іноді інфіковані вирішують накласти на себе руки через важкість хвороби. Особливо це стосується тих, кому не вистачає кисню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus