USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Лімпопо із заповідника втекли 14 левів

10 Червня 2019 12:44
З національного парку Крюгера в південноафриканському регіоні Лімпопо втекли 14 левів. Місцевих мешканців просять бути обережними, хижаків зокрема помітили біля працюючої шахти.

Про це повідомляє BBC.

Прайд левів помітили біля шахти неподалік міста Пхалаборва, що розташоване біля кордону з Мозамбіком.

За переміщенням хижаків стежать працівники парку, вони планують піймати їх та повернути до заповідника.

Влада провінції закликала місцевих мешканців бути обережними. За словами чиновників, це наймасовіша втеча левів із національного парку у ПАР.

Місцева журналістка Пумза Фіхлані у розмові з BBC зазначила, що для занепокоєння дійсно є причини.

«Люди налякані, бо на відміну від інших тварин, яких час від часу ми зустрічаємо на вулиці, ми знаємо, що леви нападають, коли контактують з людьми», — сказала вона.

Національний парк Крюгера — один з найбільших заповідників Африки, його площа — близько 20 тисяч квадратних кілометрів. Парк має огорожу, тому не зрозуміло, як леви втекли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus