USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині у лісах облаштували 200 пірсів для забору води пожежною технікою

9 Липня 2021 20:31
На Волині лісівники облаштували 200 пірсів для забору води пожежною технікою.

Про це інформує пресслужба Волинського ОУЛМГ.

«Охорона лісу від пожеж – це комплекс заходів із попередження загорянь у лісах, своєчасного їх виявлення та гасіння. Серед методів ліквідації лісових пожеж – ґрунтообробний, водний, хімічний та вогневий.

Водний метод полягає у гасінні вогню водою за допомогою пожежних насосів – мотопомп та автоцистерн.

Коли кожна секунда може стати вирішальною, зволікання не прийнятне. Саме для цього лісівниками створюються штучні канали, ставки із достатньою кількістю води для пожежогасіння.

Проте набрати води для закачування в пожежну спецтехніку та подачі водяними насосними на довші відстані до вогнища – часто дуже непросте завдання. І ускладнюється воно багатьма факторами: складним береговим рельєфом із різкими перепадами висот, не придатними для проїзду важкої техніки та банальною відсутністю доріг.

Для вирішення усіх цих питань лісівники Волині будують пірси для пожежної техніки та лісові дороги. Таких на Волині загалом 200», – інформують лісівники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Липня 2021 20:45
На фото один показово облаштований з 200 на які виділили кошти,союз з голів ніколи не вийде,так само як красти гроші будуть завжди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus