USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У Любомлі відбулася зустріч з відомим кінорежисером

12 Жовтня 2018 23:45
Зустріч із відомим українським кінорежисером-документалістом, лауреатом Національної премії імені Тараса Шевченка, лауреатом премії Василя Стуса Михайлом Ткачуком відбулася 12-го жовтня в Любомльському краєзнавчому музеї.

Ініціатором та співорганізатором заходу виступило Міжнародне громадське об’єднання “Волинське братство”, повідомляє Кордон.

Із вітальним словом до гостей зустрічі звернулась член МГО “Волинське братство”, уродженка села Вишнів Галина Бідношей. Вона розповіла про культурно-просвітницьку діяльність організації в поточному році. Подякою братства за фінансову допомогу та підтримку було нагороджено депутата Любомльської районної ради Віталія Данилюка.

Після цього про свій життєвий та творчий шлях розповів гість заходу Михайло Ткачук. Під час виступу гість також відповідав на запитання присутніх, ознайомив їх із окремими моментами роботи над документальними стрічками “Лучеськ Великий на Стиру”, “Пані сенаторка”, “Загадка Норильського повстання” та ін.

Під час зустрічі учасникам були представлені історичні документальні фільми “Щаслива Настуня” (стрічка із циклу “Загадка Норильського повстання”) та “Пані сенаторка (про члена Сенату ІІ Речі Посполитої О. Левчанівську).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus