USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Лондоні за участь у протесті затримали принцесу Бельгії

13 Жовтня 2019 20:16
Поліція Лондона заарештувала 63-річну принцесу Бельгії Марію Есмеральду, яка брала участь у протесті екоактивістів на Трафальгарській площі.

Про це повідомляє Zik з посиланням на The Telegraph.

Зазначається, що представниця королівської сім'ї висловила підтримку екоруху Extinction Rebellion, який проводить по всьому світу демонстрації через бездіяльність у питаннях клімату.

Принцесу заарештували 11 жовтня, але згодом звільнили без висунення звинувачень.

Видання зазначає, що наразі у протестах беруть участь біля 1100 екоактивістів. У Лондон прибувають екоактивісти зі всього світу, які анонсували з понеділку повне перекриття всіх ключових магістралей британської столиці строком на два тижні.

Нагадаємо, шведська активістка Ґрета Тунберґ, яка вже стала символом світового екологічного руху молоді, виступила з емоційною промовою перед лідерами різних країн, що зібрались на саміті ООН, присвяченому стримуванню зміни клімату.

Тунберґ звинуватила посадовців в тому, що вони не вживають необхідних дій, щоб попередити кризу в сфері клімату і зневажають наукові факти, що підтверджують наближення екологічної катастрофи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus