USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луганську штурмом взяли «генпрокуратуру» так званої ЛНР

22 Листопада 2017 13:20
У Луганську було штурмом взято будівлю "генеральної прокуратури" самопроголошеної "Луганській народної республіки", пише ТСН з посиланням місцевий сайт.

Зазначається, що до будівлі увірвалися близько 200 невідомих озброєних людей.

У результаті операції під конвоєм було виведено начальника управління з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері "генпрокуратури ЛНР" Сергія Рахно, виконувача обов'язків "генпрокурора" Віталія Подоброго та ще понад 20 осіб.

За словами видання, у штурмі брали участь "МВС" "ЛНР" та спецназ "ДНР" "Витязь". Усіх заарештованих, окрім згаданих вище, вже відпустили.

У Луганську триває протистояння, викликане конфліктом між «главою ЛНР» Ігорем Плотницьким і «главою МВС ЛНР» Ігорем Корнетом, зараз центр Луганська оточений російськими військами і представниками приватної військової компанії.

Нагадаємо, 21 листопада вранці центр Луганська перекрили озброєні чоловіки. Пообіді у місті вимкнули теле- та радіомовлення А вже ввечері до Луганська із сусіднього Донецька в'їхала велика колона військової техніки та російських спецпризначенців - її зафіксували спостерігачі ОБСЄ .

Вчора з'явилася інформація, що ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький утік до Росії. Сьогодні виявилося, що ватажок так званої "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький не тікав до Росії та наразі перебуває на своєму робочому місці. Крім того, він приймає відвідувачів у штатному режимі, повідомляє CXID.info з посиланням на джерела в апараті його "адміністрації".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus