USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцькій громаді шукатимуть, хто вивозитиме тверді побутові відходи

29 Листопада 2021 10:26
В обласному центрі Волині проведуть конкурс щодо визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів у Луцькій міській територіальній громаді. Для цього члени виконкому внесли зміни в положення про визначення переможця конкурсу, адже раніше положення діяло лише на місто.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради.

На розгляд членів виконкому винесли проєкт рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 03.12.2014 № 699-1 «Про затвердження Положення про порядок та умови проведення конкурсу щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у місті Луцьку».

Як ідеться у пояснювальній записці до проєкту рішення, аби визначити виконавця послуг з вивезення побутових відходів у Луцькій міській територіальній громаді, потрібно внести зміни до Положення про порядок та умови проведення конкурсу щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у місті Луцьк.

Раніше положення діяло лише на місто, а після внесення змін його дія пошириться на всі населені пункти Луцької міської територіальної громади. Тобто метою прийняття рішення є визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у міській територіальній громаді.

Члени виконкому підтримали проєкт рішення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus