USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькій лікарні обікрали палату

14 Вересня 2017 18:47
У Луцьку засудили чоловіка, який намагався обікрасти палату у Волинській обласній клінічній лікарні, що на проспекті Грушевського, 21.

Суд відбувався у приміщенні Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 15 липня 2017 року, перебуваючи у приміщенні палати №300Б відділення інвазивних методів лікування та діагностики Волинської обласної клінічної лікарні, чоловік викрав із сумки однієї потерпілої 415 гривень, в іншої – 313. Коли його виявила одна з потерпілих, то він намагався втекти з місця злочину, при цьому штовхнувши жінку у груди, чим міг завдати їй серйозних травм. Обвинувачений не зміг завершити злочин до кінця, оскільки був затриманий працівниками медичного відділення.

Обвинувачений визнав свою провину лише частково, заявивши, що він не бачив і не чув, що його вищевказані дії були викриті потерпілими, одну з яких, він штовхнув випадково, а тому і не погоджується із кваліфікацією його дій в частині того, що чуже майно він викрадав відкрито. Але, допитавши всіх свідків, суд встановив протилежне.

Також під час судового засідання стало відомо, що підсудний неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, судимість за які у законному порядку не зняті та непогашені.

Таким чином суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на чотири роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus