USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькій поліклініці відремонтують кабінети

8 Березня 2021 14:43
Капітальний ремонт заплановано у кабінетах першого поверху приміщення відокремленого підрозділу комунального підприємства «Луцька міська дитяча поліклініка», що на проспекті Волі, 3а.

Тендер для пошуку підрядника медичний заклад уже оголосив. Пропозиції від учасників прийматимуть до 11 березня.

Очікувана вартість ремонту становить 1,365 мільйона гривень.

За ці кошти, відповідно до технічного завдання, замінять двері та вікна, оновлять підлогу, облицюють стіни, зроблять внутрішнє опорядження, реконструюють систему водопостачання, улаштують теплоізоляцію, встановлять нові умивальники, унітази, здійснять електромонтажні роботи тощо.

Капітальний ремонт у дитячій поліклініці мають здійснити в період із 22 березня до 22 червня 2021 року. Гарантійний термін на виконані роботи та змонтовані конструкції становитиме 36 місяців.

Нагадаємо, капітальний ремонт кабінетів рентгенологічної діагностики та комп’ютерного обстеження запланували у Волинському обласному територіальному медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства Волинської обласної ради, що на проспекті Відродження, 30 в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 8 Березня 2021 15:06
може в туалетах зявиться туалетний папір ?
Анонім до дідо Показати IP 8 Березня 2021 17:34
губа не репне?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus