USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани просять встановити «лежачого поліцейського» в центрі міста

3 Жовтня 2016 22:49
Лучани просять встановити «лежачого поліцейського» біля «Сіті-парку»

Відповідну петицію зареєстрували на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«Прошу підтримати встановлення «лежачого полісмена» по проспекту Волі навпроти будинку №66 та «Сіті-парку», оскільки на протилежних сторонах вулиці розміщені коледж, дитячий садок та поліклініка, там завжди велике скупчення людей, а водії ні вдень, ні вночі не дотримуються Правил дорожнього руху та, не звертаючи увагу на пішохідний перехід, не знижують швидкість та несуть загрозу пішоходам на тротуарі, про що свідчать ДТП, скоєні зокрема 29.07.2016 та 30.09.2016 в цьому місці», - пише автор петиції.

Нагадаємо, днями навпроти «Сіті-парку» легкове авто «BMW 530» і позашляховик «BMW Х5», рухаючись в одному напрямку (з Київського майдану до ЦУМу), спричинили ДТП із потерпілими.

До кінця збору підписів залишилось 14 днів.

За станом на 3 жовтня петицію підписали 9 осіб з 300 необхідних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Навіщо Показати IP 3 Жовтня 2016 23:08
Там уже є лежача яма.
Yan Показати IP 3 Жовтня 2016 23:32
Краще світлофор! Бо лежачий поліцейський буде створювати ще більш аварійну ситуацію. Деякі профі будуть його об'їзджати по зустрічній смузі.
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2016 23:38
Не допоможе! Там тільки світлофор потрібен. Так, за декілька метрів один вже є, але це нічого не міняє, доречі його можна зняти і встановити на цьому злощасному перехресті - толку буде більше.
Хаха Показати IP 4 Жовтня 2016 07:58
Так да.нашо машина якщо на траліку бестріш з цума на київську.а гусі всеодно в неположених місцях.а кашкети то летять...
Лучанин Показати IP 4 Жовтня 2016 08:00
Той транспортно - пішохідний вузол давно потребує вирішення. Тут зконцентровано заїзд до поліклініки №1, дитсадка №7, станції швидкої допомоги, господарський заїзд до "Вопаку", у двори багатоповерхівок і садибних будинків - то з одного боку. Навпроти - стоянка таксі клієнтури "Сіті- Парку" та вхід до комерційного коледжу. Пасичений потік пішоходів, які переходять пр. Волі в напрямку вул. Клима Савура і до коледжу. Натомість виїзди - заїзди, стоянки влаштовані з грубим порушенням державних норм. Зробити лівий поворот від поліклініки і від коледжу практично неможливо ! Сквер біля аптеки №50 для користування пішоходів непридатний, бо тротуар там відсутній. Великогабагитні вантажівки до "Вопаку" не можуть протиснутися між легковими автомобілями біля поліклініки і садочка. А машини швидкої медичної допомоги можуть виїхати на виклик, хіба що з криком і гвалтом. Тут одне із місць концентрації ДТП. Романюк, Покровський щось робіть .
KDJ Показати IP 4 Жовтня 2016 09:22
А давайте понаставляємо світлофорів і "лежачих" на кожному повороті і пішохідному переході!, ото зручно буде, будемо всюди вспівати!!!
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2016 11:32
краще замість дорожнього полотна вистилати сходинки! - Оце по Європейськи чи не ТАК!????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus