USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому хостелі вкрали «MacBook»

22 Квітня 2018 14:14
У хостелі «Sofa», що на вулиці Богдана Хмельницького, 27 у Луцьку, раніше судимий чоловік викрав «MacBook Air» вартістю майже 15 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайнного суду Волиинської області від 13 квітня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 9 жовтня 2017 року обвинувачений, перебуваючи у приміщенні хостелу «Sofa», що на вул. Богдана Хмельницького, 27 у Луцьку, таємно викрав із підвіконника «MacBook Air» сірого кольору вартістю 14830 грн., чим завдав потерпіліймайнової шкоди на зазначену суму.

Обвинувачений, який, до слова, був раніше судимий, повністю визнав свою вину та не заперечував фактичних обставин злочину.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі, проте на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо він протягом іспитового строку в 1 рік не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
здравомислячий Показати IP 22 Квітня 2018 15:09
Який висновок можна зробити з даної статті?Максимальна відповідальність яка може бути це умовне покарання.До чого спонукає і закликає наш український гуманний суд?-Вкради «MACBOOK» і тобі за це нічого не буде.Людина прочитає дану статтю і піде красти томущо знає що за такий злочин отримає лише умовне покарання і суд відпустить її із зали суду!Називається-ДОЖИЛИСЯ!
Не тiльки кради но i Показати IP 22 Квітня 2018 20:19
Не тiльки кради но i ламай все равно нiчего не буде https://www.volynnews.com/news/extreme/konflikt-ta-zlamana-shchelepa-iak-rozvazhalysia-u-silskomu-klubi-bilia-/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus