USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькому парку чоловік з-під поли продавав сурогат

6 Жовтня 2022 08:18
5 жовтня луцькі муніципали на території парку «Дубки» в районі бульвару Дружби Народів зафіксували черговий факт продажу алкоголю з рук.

Про це повідомили в департаменті муніципальної варти Луцькради.

Порушником виявився житель Луцька, якого вже не вперше притягують до адміністративної відповідальності за аналогічне правопорушення. Чоловік при собі мав чотири пластикові пляшки рідини із різким запахом спирту.

Інспектор департаменту муніципальної варти склав протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 156 КУпАП, що передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу від 13600 до 23800 грн.

Читати ще: Продавав спиртне просто на лавці: у Луцьку на автостанції муніципали викрили алкоторговця-рецидивіста

До слова, рішенням Луцького міськрайонного суду у Волинській області вказаного громадянина цього року було притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф у 6800 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Владлен Ілларіонович Показати IP 6 Жовтня 2022 08:40
Зараза, сухий закон же!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus