USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У луцькому парку на зекономлені кошти відремонтують дві алеї

20 Травня 2019 17:15
Зекономлені на ремонті центральної алеї парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки кошти спрямують на ремонт алеї вздовж дамби та від вул. Глушець до зоопарку та спорткомплексу «Спартак», які перебувають в аварійному стані.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«При формуванні міського бюджету на 2019 рік було передбачено 3 млн грн на капремонт центральної алеї парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки.

Однак детальний огляд та аналіз стану центральної алеї та тротуарної плитки показав, що можна провести поточний ремонт алеї з заміною до 15% тротуарної плитки, усуванням місць просідання, вирівнюванням бордюрного каменю та усуненням інших дефектів, а абсолютна більшість площі алеї перебуває в стані, який пристойно виглядає й дозволить користуватися нею ще 3-4 роки.

Поточний ремонт буде коштувати для міського бюджету щонайменше в 10 разів менше, ніж капітальний.

Решту коштів, що залишиться від вищевказаної суми буде спрямовано на ремонт алеї вздовж дамби та від вул. Глушець до зоопарку та спорткомплексу «Спартак», які перебувають в аварійному стані», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Травня 2019 18:12
Частину алеї від дороги і до звіринця треба зробити за рахунок тих, хто її угрохав. Я думаю, що більшість розуміє, про кого мова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus