USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому підвалі серед ночі шуміли підозрілі особи з наркотиками і зброєю

21 Листопада 2017 12:57
Патрульні поліцейські Луцька серед ночі затримали двох осіб з наркотиками та зброєю.

У ніч на 21 листопада, близько 3 години ночі, у Луцьку на вулиці Коперника, біля одного з підвалів, інспектори патрульної поліції почули підозрілий шум.

Всередині перебувало 2 осіб, які й порушували громадський порядок та не могли пояснити причини свого перебування посеред ночі в підвалі. Про це інформують у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

У 26-річного чоловіка полісмени при перевірці виявили предмет, схожий на зброю.

У 30-річного - медичні шприци з невідомою речовиною та згортки з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. Осіб затримали та викликали слідчо-оперативну групу.

Як повідомлялося, цієї ночі патрульні тричі виявляли речовини, схожі на наркотичні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їхав їхав Козак міст Показати IP 21 Листопада 2017 14:09
Попробуйте зателефонувати на "102" як "швидко" вони відреагують на повідомлення (" інспектори патрульної поліції почули підозрілий шум").

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus