USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Електронні квитки у луцькому транспорті перевірятимуть контролери

26 Вересня 2019 18:06
Разом із введенням електронних квитків на лініях луцького транспорту працюватиме й спеціально створена служба контролю за оплатою проїзду в автобусах і тролейбусах.

Про це під час позачергового засідання виконавчого комітету сьогодні, 26 вересня, повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов.

«Після впровадження електронної системи обігу квитків, розрахунки проводитимуть виключно електронними картками. Коли заходитиме служба контролю, в особі штату перевізника – директора, заступника і контролера, яка перевірятиме пасажирів на предмет оплати, буде блокуватися валідація – не можна буде поповнити квиток», – зазначив Володимир Степанов.

Також він додав, що спочатку після введення електронних квитків можливий хаос, але з часом лучани звикнуть до нововведення.

«Звичайно, непорозуміння спочатку будуть, але ми запустимо рекламу. Також з 15 жовтня у продажу з’являться персоніфіковані квитки для наших пільговиків. Окрім цього оператори забезпечать продаж разових квитків в різних в торгових точках міста. Також будуть встановлені автомати з квитками. Будь-який гість не з Луцька зможе купити картку для електронного проїзду, закинути туди гроші, і поповнювати її щоразу при візиті до обласного центру. І це буде дешевше, ніж разовий квиток. Але разові квитки теж передбачені», – розповів головний «транспортник» міста.

Нагадаємо, навіть попри наявність посвідчень, пільговики, які не проживають і незареєстровані у обласному центрі, не зможуть їздити луцьким транспортом за пільговими тарифами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Мешканка Показати IP 26 Вересня 2019 18:53
А хто їх контролю тих контролерів. На роботу приходять коли хочуть протягом дня роблять що хочуть навіть бухають. А зарплата 5000штук за просто так. Візміть це до уваги
Тор Показати IP 26 Вересня 2019 20:06
Оце прикол, спочатку треба купити картку, а потім ще й поповнити її, і це людині яка можливо перший і останній раз приїхала до Луцька. То вже на картках зразу пишіть що це сувенір разводілово по луцьки. Гостям буде що згадати. Напевно влада обїлась борщівника.
Коля Показати IP 26 Вересня 2019 21:39
Хаос каже:)))це пі..ець буде.
Пасажир Показати IP 27 Вересня 2019 09:38
Та вони просто знущаються над нами.Знову видумують велосипед.Візьміть досвід країни Європи(Польщі)і впроваджуйте.Ні ми своє.
Анонім Показати IP 27 Вересня 2019 10:14
Поїдьте повчитися у Санкт-Петербург,навідь, видатний Т.Г.Шевченко не гнушався навчатися у цьому місті
123 Показати IP 27 Вересня 2019 11:32
Пільговик має право проїзду на території України, а не лише в селі чи місті де прописаний. Читайте Закони!
Луцьк Показати IP 3 Жовтня 2019 09:35
А як же оплата смартфоном і БАНКІВСЬКОЮ карткою???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus