USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому університеті з‘явився електромонтажний полігон. Фото

20 Грудня 2019 18:37
У Луцькому національному технічному університеті відкрили електромонтажний навчально-тренувальний полігон кафедри електропостачання, що допоможе студентам «політеху» краще оволодіти навичками їхньої майбутньої професії.

Відкриття відбулося на території ЛНТУ 20 грудня.

Так, споруджений полігон є реальною моделлю розподільних електричних мереж напругою 10 та 0,4 кВ з комплектною трансформаторною підстанцією 10/0.4 кВ потужністю 100 кВА.

Електромонтажний навчально-тренувальний полігон був побудований завдяки обладнанню та роботі працівників ПрАТ «Волиньобленерго». Перша черга була побудована у травні-червні 2018 року, а друга – у листопаді-грудні 2019 р.

Як зазначає керівництво «Волиньобленерго», електромонтажний навчально-тренувальний полігон допоможе студентам «політеху» у навчанні, адже теоретичні знання в поєднанні з практичними навичками зроблять їх більш затребуваними на ринку праці, зокрема і на самому підприємстві.

До слова, завдяки полігону студенти вивчатимуть загальну будову розподільних електричних мереж, ознайомляться з конструктивним виконанням повітряних ліній електропередачі, які виконані голим та самонесучим ізольованим проводом, а також вивчатимуть технології монтажу та експлуатації повітряних ліній електропередачі.

Відзначимо, що після відкриття студенти кафедри електропостачання продемонстрували, яким чином на ньому займатимуться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людина Показати IP 21 Грудня 2019 05:41
Молодці! Щоб хто не казав робиться багато !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus