USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому замку обрали «Волинську княжну-2016»

26 Вересня 2016 08:01
Дванадцятеро красунь демонстрували таланти та уміння, змагаючись за звання Волинської княжни-2016 у конкурсі краси та жіночності.

Фестиваль «Волинська княжна» відбувся 25 вересня у Луцькому замку.

Дванадцятеро учасниць конкурсу краси та жіночності втілили різноманітні образи та демонстрували свої таланти і навички. Так, перша учасниця Лія Глущенко читала поезію Тараса Шевченка «І мертвим, і живим, і ненародженим». Дівчина переконана, що не знаючи минулого, ми не можемо формувати майбутнє. Вона розповіла, що є громадською активісткою «Національного альянсу».

Учасниця під другим номером Раїса Цісарук зізналася, що живе образом Попелюшки, який люблять її молодші сестрички.

Образ дружини найвідомішого в історії гетьмана України Богдана Хмельницького втілили учасниця під третім номером Ніка Коробко. Девізом дівчини є вислів «жодна велика перемога неможлива, якщо їй не передує мала перемога над самим собою». Вона демонструє у собі жіночність у поєднанні з витримкою та силою. Так, під час представлення дівчина показала навики козацьких бойових мистецтв та відважно ступила босоніж на бите скло.

Під №4 змагалася Ася Куніцина, учениця школи №24 та член клубу історичної реконструкції «Айна Бера». На її думку, волинська княжна повинна бути такою, як італійська панянка 14-го століття. За право запросити її на танець між лицарями виник справжній поєдинок.

Учасниця під №5 Іванна Ткачук розповіла, що займається рукоділлям. До прикладу, вона самотужки намалювала ескіз сукні, у якій вийшла на сцену фестивалю.

Шоста конкурсантка Євгенія Машлаковська декламувала власні чуттєві вірші.


Учасниця під №7 Анна Бурячинська розповіла, що вирішила поєднати японську культуру цумамі канзаші з українською – у такому стилі вона почала оформлювати кошики, у яких освячують їжу на релігійні свята.

Восьма конкурсантка Тетяна Ярмолюк, яка втілила образ королеви дзеркал, побажала, щоб її 455 дзеркал виблискували радістю, любов’ю та натхненням. Публіці вона продемонструвала свої картини.

Конкурсантка під №9 Юлія Хімочка за титул волинської княжни змагається вже не вперше. З її слів, вона є патріоткою України та любить Луцьк. Вона продекламувала уривок з поеми Тараса Шевченка «Лілея».

Десята претендентка на титул княжни Вероніка Сорокіна розповіла, що захоплюється танцями, драматичним мистецтвом, вокалом, а також навчається у модельній школі Анни Тріль. Вбрання, яке вона демонструвала під час конкурсу, датується 13-им сторіччям, коли панував князь Данило Галицький. У такому вбранні дівчина сиділа на трибунах під час лицарських турнірів, коли тривало змагання за її руку та серце.


Учасниця під №11 Анастасія Тумік продемонструвала інсценізацію легенди про те, чому Волинь називають синьоокою.

Дванадцята конкурсантка Ірина Кучменко розповіла, що завжди намагалася всесторонньо розвиватися, закінчила музичну школу за класом фортепіано, здобула розряд кандидата в майстри спорту з тхеквондо. Оскільки дівчина мріє побувати у Греції, свій образ взяла саме з давньогрецької міфології.

Конкурсантки демонстрували хореографічні постановки, відбулося також дефіле учасниць у одязі бренду «Чічка».

Як зауважила організатор та ведуча фестивалю Єлизавета Шубко, для того, щоб вийти на сцену, не боятися та мати наснагу зробити те, що зробили конкурсантки, потрібно мати левине серце та велику душу.

До складу журі фестивалю увійшли Голова Асоціації регіонального розвитку Петро Гоцалюк, співачка Тетяна Власова, директор модельного агентства «Uni Models» Анастасія Тимощук, телеведуча Галина Падалко, власниця агентства «Grace Model House» Анна Тріль, юрист, представниця громадської ради при Волинській ОДА Вікторія Доманська та Єлизавета Шубко.

Честь коронувати переможницю надали голові клубу історичної реконструкції «Святий Грааль» Віктору Іщуку. Відповідно до одностайного рішення журі перемогла у конкурсі Ніка Коробко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лучанка Показати IP 26 Вересня 2016 09:33
але всі страшні
Анонім до лучанка Показати IP 27 Вересня 2016 02:59
то хоч би себе показали - подивилися б,якою краса має бути)
Зайчик Показати IP 26 Вересня 2016 09:35
Гарна княжна
Педобір Показати IP 26 Вересня 2016 09:51
коментар було видалено
До лучанка Показати IP 26 Вересня 2016 10:43
Покажи своє фото "красуня". Сидить і тільки те і робить, що пише гидкі коменти. Не даремно про українців кажуть, що крім жаби, яка їх постійно душить, на шиї нічого немає. Прийшла б і продемонструвала себе "не страшну".
Лучанка до До лучанка Показати IP 26 Вересня 2016 14:41
не прийшла, бо страшна! і вам раджу не псувати свято!
Луцька Показати IP 26 Вересня 2016 10:49
Програма була дуже затянута.. Дощ,холод.Для чого було так багато гуртів запрошено? Дуже шкода хлопців,які виступали після нагородження княжної-всі почали розходитися.. А виступали вони дійсно гарно.
))) Показати IP 26 Вересня 2016 11:21
як на мене №2 - найкраща!
Волинянка Показати IP 26 Вересня 2016 12:31
коментар було видалено
Лучанці Показати IP 26 Вересня 2016 14:06
А ти в дзеркало на себе дивилась? Подивися, то жахнешся. І ввечері у вікно не виглядай, а то собаки три дні на вікно гавкатимуть.
князь Показати IP 26 Вересня 2016 18:30
Дівчата голосуй ее голосуй а я вибираю ту в якої найбільші с**ьки
Анонім Показати IP 27 Вересня 2016 16:48
Не розумію для чого приймати участь в такому конкурсі вдруге....це просто нерозумно. Фестиваль сам по собі цікавий, хоча попередній як на мене був набагато яскравіший, та й цьогорічним учасницями з погодою явно не пощастило.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus