USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Принцесу» України обиратимуть у Луцьку

23 Вересня 2014 18:46
Фінал національного конкурсу краси відбудеться у Луцьку 10 жовтня. Про це інформують організатори.

«Краса єднає Україну»!!!... Ще раз усі доведемо, що Україна єдина! Дівчата зі Сходу разом із дівчатами з Заходу переживали, раділи та підтримували один одного протягом відбіркових етапів конкурсу. Залишається лише крок, щоб дійти до омріяної перемоги – отримати корону та титул «Міс Принцеса України» 2014.

Україна завжди славилася красунями на весь світ, їх врода, мудрість, сміливість підкорювала і захоплювала в усі часи. Цього року Мега-Фінал конкурсу відбудеться у Луцьку, 10 жовтня у драмтеатрі ім. Т. Г. Шевченко о 19.00. Організатори обіцяють провести захоплююче дійство на високому рівні, бо це 5-ий ювілейний конкурс, який 5 років має свого постійного глядача та поціновувачів дівочої вроди.

З більше 1000 дівчат, які проходили кастинги, журі конкурсу відібрало лише 50 до пів-фіналу, а з них 28 принцес, які продовжуватимуть боротьбу за почесне звання «Міс Принцеса України».

На гостей свята також чекає патріотична концертна программа від: Народногоартиста України Тараса Петриненка, Дмитра і Назарія Яремчуків, шоу-мена Дяді Жори, епатажного ведучого Діми Коляденка та запального гурту DZIDZIO.

Вартість квитків: від 50 до 200 гривень.

Квитки в касі Драмтеатру (11:00 - 17:00)

Частину коштів, зібраних на заході, передадуть на благодійність.

«Цьогоріч, усі без винятку співатимуть українські пісні, підтримуючи патріотизм, незламний дух українців…А опорою світу є жінка… Жінки – це мир, це початок життя, це берегині роду людського. Красу потрібно нести у світ, і ми намагаємося таким заходом показати, що життя без краси та жінки немає сенсу. Ми маємо що показати усьому світу, ми горді, що у нас так багато вродливих і достойних дівчат! Приходьте та переконайтеся самі!», - говорить Генеральний продюсер О. Главацький.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus