USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Луцькому зоопарку оселилися песці

12 Листопада 2018 16:04
Листопадовою приємністю для Луцького зоопарку стала поява трьох песців. Усі нормально пережили дорогу й уже звикли до нових умов проживання.

Проте, повідомляють у прес-службі зоопарку у Фейсбуці, не це в цій історії найважливіше, адже переїзд до Луцька - це шанс на життя для цих тварин.

"Новосели - подарунок від нашого постійного партнера та просто хорошого друга Київського зоологічного парку загальнодержавного значення. Тут уже є такі пухнастики, тож збільшити колекцію запропонували Луцьку, на що ми радо погодилися. І запевняємо: зробимо усе, щоб вони жили у нас довго та комфортно.

... Цих полярних лисичок врятувало від смерті те, що у людському світі підходить під формулювання "не такий, як усі". А ще - збіг обставин. Бо вони - донедавна мешканці звіроферми, де тварин розводять для хутра. І виявилося, що саме ці песці, так би мовити, неформат. Їхні шубки на шуби не підходять через те, що не надто пухнасті. Їх мали просто знищити, але, на щастя, втрутилися небайдужі і тварин просто привезли до Київського заапарку. Ну а далі ви вже знаєте...

Отож, приходьте - пустотливі "хлопчиська" Альфа, Мовчун і Самі подарують вам гарний настрій. Як і інші наші підопічні, яких уже кілька сотень особин ;)", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus