USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку 44-річний чоловік вбив сусіда

9 Вересня 2021 10:39
Учора ввечері на вулиці Боженка в Луцьку під час бійки між сусідами зарізали чоловіка.

Про це повідомляє поліція Волині.

Повідомлення до поліції надійшло від медиків. До них з колото-різаною раною доставили 46-річного лучанина. Від отриманих травм чоловік помер.

Поліцейські оперативно встановили особу правопорушника. Ним виявився 44-річний сусід загиблого. З’ясувалося, що під час бійки, яка виникла між сусідами, від вдарив постраждалого кухонним ножем у груди. Удар виявився фатальним.

Волинянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Після оголошення йому про підозру у вчинені умисного вбивства, йому оберуть запобіжний захід.

Санкція ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
резервация Показати IP 9 Вересня 2021 12:09
не Волынь, а Мексика какая-то- смерть почти каждый день. Были же люди как люди
додік до резервация Показати IP 9 Вересня 2021 12:29
Хто "билі люді"? - Мокші?
резервация до додік Показати IP 9 Вересня 2021 13:43
рекомендую прочитать Вам ( не мокше)) работу Бенедикта Андерсона «Воображаемые сообщества» и Вы поймете насколько низок уровень Вашего образования и какое мракобесие и гордыня Вами движет
додік до резервация Показати IP 9 Вересня 2021 14:07
А до чого тут Бенедикт Андерсон? - При совку "билі люді" і не було убивств "по-п'яні"? - Я 4 роки прожив серед твоїх мокшів і був свідком таких убивств...
додік до додік Показати IP 9 Вересня 2021 14:21
ПС. А я Вам пропоную прочитати, наприклад Екклезіяста, і ви зрозумієте (не факт) наскільки нікчемним є Ваш марксист Андерсон, його теорії і Ваші вис\ри на ВН. І так, усе в житті тримається на міфах...
резервация до додік Показати IP 9 Вересня 2021 14:30
а к чему здесь «мокши»? и что вы делали среди «мокш» 4 года? И если вы поинтересуетесь статистикой убийств при совке и сегодня, то увидите разницу в разы. Не говоря уже об их раскрываемости.) Но у Вас «мокши» в голове и потому как таких как Вы большинство сегодня - мы уверенно идем к Мексике. Хотя кому и о чем говорить? Человеку у которого аргумент «мокши» и что он, неожиданно прожил среди них 4 года?))
ботоксШМЯК до резервация Показати IP 9 Вересня 2021 19:22
Зрозуміло, у вас дефіцит спілкування. Але тут ви лише заробите пару нових комплексів, так як всі бачать вашу неосвіченість і зашореність.
Додік до резервация Показати IP 9 Вересня 2021 14:19
я теж раджу тобі багато читати, харчуватися здоровою їжею, займатися фізкультурою, слідкувати за своєю зовнішністю та не лізти з порадами, яких в тебе не просили. Чи так не зможеш почухати свербіж від своєї гордині? Завжди смішили такі перці, які свою тупість ховають за чужими думками та книжками
додік до Додік Показати IP 9 Вересня 2021 15:43
Для чого Ви користуєтесь моїм ніком? - Букв в алфавіті багато...
додік до додік Показати IP 9 Вересня 2021 18:17
хотів додіком побути, відчути як то.
Динамівець до резервация Показати IP 9 Вересня 2021 14:26
Ще зараз модно в когутів згадувати ефект Даннінга - Крюгера, щоб показати свою інтелектуальну неперевершеність та потужність свого життєвого досвіду. Клованів розвелося
резервация додиков и до Динамівець Показати IP 9 Вересня 2021 15:32
Где вы у Екклесиаста про «мокш» прочитали? Там не про это) Да и Екклесиаст намного ближе к Марксу, чем вы думаете) По многим «параметрам»))) И «динамовцу» Ваш тоже про «когутов» и про «клованив» тоже, наверное, у Екклесиаста вычитал) Начали с «мокш» и потекла глубочайшая аргументация и советы)))
Динамівець до резервация додиков и Показати IP 9 Вересня 2021 18:47
''у Екклесиаста''. Далі питань не має. читайте більше, харчуйтеся правильно, і ще. Еклезіаст - це проповідник грецькою, а''книга Екклезіястова'' - це частина Вітхого Заповіту за невідомим авторством (приписує дехто Соломону), тобто твір. то як він до Маркса має справу? в обидвох батько був равіном, якщо ти про Соломона?
1 до резервация додиков и Показати IP 9 Вересня 2021 19:24
Просто зупиніться. Вам не поьорібно щось кожен раз писати, що би всі зрозуміли що ви неук, закомплексований неук.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus