USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку 7-річна дівчинка на самокаті виїхала на дорогу та зіткнулась з автівкою

7 Липня 2020 10:47
У Луцьку дитина на самокаті виїхала на дорогу та зіткнулась з Renault.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини у секторі комунікації ГУНП, повідомлення про ДТП надійшло близько 21 години 6 липня.

На вулиці Даньшина 7-річна дитина виїхала на самокаті на проїжджу частину і в'їхала у передню праву частину автомобіля, що рухався вулицею.

В результаті пригоди дитина отримала забій, після огляду медиками її відпустили додому.

Відомості про аварію внесли до ЄРДР за частиною 1 статті 286 ККУ.Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волкер Показати IP 7 Липня 2020 14:34
З батьками потрібно провести профілактичну бесіду , про основи безпеки неповнолітніх на дорозі. Батькам варто ретельніше доглядати малечу, так як діти не можуть повною мірою розуміти всю небезпеку перебування на проїжджій частині. Згідно правил ДР України: 1. Загальні положення. п.п. "1.4 Кожний учасник дорожнього руху має право розраховувати на те, що й інші учасники виконують ці Правила.", тому батьки, котрі несуть відповідальність за життя та здоров'я своєї дитини, повинні доглядати за дитиною , та пояснювати дитині правила поведінки на дорозі.
То Показати IP 7 Липня 2020 14:58
батькам штраф сплатити за неналежний догляд неповнолітньої дитини , що спричинило шкоду її здоров"ю та становило загрозу життю. А водію ще й в суд на тих батьків подати і стягнути за ремонт автомобіля і за моральну шкоду.
Анонім до То Показати IP 7 Липня 2020 21:19
Вартість машини ніщо порівнянно з людським життям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus