USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В дитячій пляшечці – самогон: у Луцьку батьки-п'яниці залишили дитину посеред вулиці. Відео

23 Січня 2020 14:37
У Луцьку батьки-п’яниці залишили маленьку дівчинку у візочку посеред вулиці на пів дня.

Інцидент трапився 22 січня, інформують у патрульній поліції.

Дитина провела на вулиці кілька годин, доки небайдужі сусіди не забрали її до себе додому, де нагодували та відігріли.

У пляшечці для дитячого харчування горе-батьки залишили самогон, розповідають сусіди.

Патрульні знайшли батьків пізно ввечері, вони були у стані сильного алкогольного сп’яніння і на питання «де дитина?» відповісти не могли.

На батьків склали протокол. Тепер ними буде займатись ювенальна поліція.

Дівчинку госпіталізували, її життю нічого не загрожує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 23 Січня 2020 15:57
Прохання до журналістів:"Не називайте скотиняк батьками".Вони далекі від виконання батьківських обов"язків і не гідні називатися батьками.
Лучанин до лучанин Показати IP 23 Січня 2020 18:16
якщо ви ведете тверезий спосіб життя, тобто ніколи не вживаєте алкгоголь, тоді можете таке писати і плюсувати. ті хто зрідка випивають пиво, горілку, віскі, навіть якщо і ніколи не напиваються до "чортиків" чи "поросячого писку" насправді є співучасниками таких ситуацій.
Внук до Лучанин Показати IP 23 Січня 2020 18:41
Я не веду тверезий спосіб життя, але уяви собі займаюсь спортом, маю чудову фізичну форму, і ніколи не забуваю свою дитину на вулиці. А то не батьки, то просто непотріб.
Лучанин до Внук Показати IP 23 Січня 2020 19:06
Ще раз для тих хто "вміє пити": ви є учасниками цього бидлоття, бо ви вживаєте спиртне, купуєте його, тобто ви є гвинтиком у цілому механізмі кругообрету спирту у суспільстві. Не у всіх однаковий організм: хтось спивається за 2 роки і він нікому не потрібний, хтось - за 60 років і він веде нормальний спосіб життя.
Внук до Лучанин Показати IP 23 Січня 2020 20:57
По твоїй логіці якщо людина добре керує авто, але вона купила і має авто, є учасником бидлоття яке теж купило авто і літає 150 км на год по місту.
Лучанин до Внук Показати IP 24 Січня 2020 10:08
Моя логіка проста: 1. алкоголь викликає дуже сильну залежність; 2. в більшості людей, які навіть, не мають сильної залежності, але вживають алкоголь з певною періодичністю, алкоголь приносив певні, різного роду проблеми(здоров"я, сварки, аварії і т.д.).3. від алкоголю користі ніякої, але дуже багато ризиків втратити нормальне і здорове життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus