USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку 70 родин отримали продуктові набори

21 Лютого 2018 22:12
Благодійна акція із врученням подарунків та продуктових наборів для родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, відбулася у Луцьку сьогодні. На захід завітали 70 сімей. Їх привітали заступник міського голови Костянтин Петрочук та начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

“Нашим обов’язком є соціальна підтримка та допомога. Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та здійснює величезний обсяг роботи у цьому напрямку, зокрема й у партнерстві з Волинським обласним відділенням благодійного фонду “Дитяча місія. Україна”. Сьогодні ви отримаєте подарунки від цієї організації. Бажаю усім вам міцного здоров’я, благополуччя у родинах. Нехай наша держава процвітає, аби родин, які потребують допомоги, було якомога менше”, - наголосив Костянтин Петрочук.



Ліна Галан також додала, що цьогоріч у міському бюджеті передбачені необхідні кошти для підтримки соціально незахищених та малозабезпечених родин.

На завершення учасники отримали продуктові на бори від ВОБФ “Дитяча місія. Україна”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юзік Показати IP 21 Лютого 2018 22:19
Мляць який дешевий піар, а решті 950000 волинян ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus