USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку авто провалилося в яму

21 Березня 2019 20:45
Легковик передніми колесами провалився в нещодавно засипану яму. Інцидент трапився на вулиці Федорова у Луцьку, повідомляє Волинь24.

Декілька тижнів тому біля котельні, що на вулиці Федорова працівники «Луцькводоканалу» проводили ремонтні роботи. Опісля робіт яму засипали землею, ділянку покрили щебенем. Туди ж поклали дві шини, які мали б загородити проїзд.

Якийсь добродій відсунув шини вбік і водії продовжили їздити тією ж дорогою, адже то був єдиний доїзд до будинків 25, 25а, 26 та інших на вулиці Конякіна.

З часом на засипаній ділянці від коліс автомобілів почали утворюватися вибоїни. Не одна машина буксувала в тих ямах, а 5 березня посеред ночі застряг бус. Працівники комунальних служб не могли доїхати до контейнерів зі сміттям, тому їм доводилося совати їх до сміттєвоза, який паркували за ямою.

Тим часом виникли достатньо глибокі вибоїни, через які обережні водії вже не наважувалися переїжджати. Хоча у середу, 20 березня, близько 22 години один сміливець вгруз передніми колесами у яму. Автомобіль витягували понад півгодини.

На місце пригоди приїхали працівники «Луцькводоканалу». Вони поклали шини на місце і пообіцяли, що у четвер, 21 березня, приїде машина зі щебенем, який засипле все знову.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тарас Показати IP 21 Березня 2019 21:10
гм, а водоканал сказав що провів роботу по благоустрою
Оксана до Тарас Показати IP 22 Березня 2019 10:28
Водоканал багато чого каже, але нічого не виконує...такі ями з'являються у наших дворах після кожного їхнього ремонту, ми тільки й слухаємо...приїдемо, зробимо, а в підсумку ями та пошкоджений асфальт на дорогах та в дворах...тільки й чути: той загруз, а той шину порізав в дворі дому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus