USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Луцьку «будуватимуть» міжкультурні мости

3 Листопада 2017 08:15
Лучан, які хочуть покращити навички володіння англійською мовою, а також весело і корисно провести час, кличуть на «CULTUREfest». Захід відбудеться 5 листопада о 13:00 в бібліотеці СНУ.

Мета «CULTUREfest» - створити платформу для подальшого позитивного спілкування між іноземцями, етнічними меншинами Луцька та Луцькою молоддю, подолати расові стереотипи та ознайомитися з особливостями різних культур.

До програми форуму входять різноманітні вправи на мультикультурний діалог. Організатори підготували багато цікавих ігор та завдань. Багато взаємодії учасників один з одним та практика англійської мови гарантована. Для участі не обов'язково знати англійську на високому рівні, важливо вміти пояснити свої думки та мати бажання працювати в мультикультурному колі.

Для участі необхідно зареєструватися. Реєстрація закривається 03.11.17 о 12.00, всі учасники будуть повідомленні 03.11.17 до 22.00.

Зареєструватись можна тут: https://goo.gl/4RJdJM.

Проект здійснюється за підтримки програми «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus