USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лучанин, який задушив 28-річну дружину, отримав 10 років

9 Квітня 2019 15:13
В обласному центрі Волині чоловік, який вбив свою 28-річну дружину, задушивши її мотузкою, отримав покарання у виді 10 років позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час судового засідання було встановлено, що 11 жовтня минулого року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння під час словесного конфлікту з потерпілою взяв мотузку та шляхом удушення вбив свою дружину.

Сам обвинувачений свою вину визнав частково, розповівши суду, що разом зі своєю дружиною вони бігали в парку, після чого поїхали до нього на квартиру, де він хотів примиритися з жінкою. З його слів, дружина почала його ображати, він її приобняв, однак, що було далі не пам’ятає. В подальшому чоловік поїхав до супермаркету, де купив алкоголь, а повернувшись до квартири випив його. Зазначив, що до вчинення злочину алкоголю не вживав. Він не заперечував, що саме він позбавив життя потерпілу. Втім, незважаючи на часткове визнання вини, вона була доведена повністю.

Мама вбитої розповіла, що в сім’ї її дочки були постійні конфлікти, адже обвинувачений зловживав спиртним останні 2-3 місяці. Донька проживала окремо від чоловіка на орендованій квартирі. Мати наполягала на суворому покаранні.

Натомість працівник УПП у Волинській області пригадав, що коли він разом з напарником приїхали за адресою на виклик, то у дворі біля під'їзду стояла дівчина в сльозах, вона провела їх до квартири на другому поверсі, двері якої були відкриті. Зайшовши до кімнати, він побачив, як на ліжку лежав обвинувачений, який перебував у стані тяжкого алкогольного сп'яніння та плакав. Біля нього лежала потерпіла, на її шиї були сліди удушення. Підійшовши до жінки, патрульний перевірив пульс, з напарником переклали її на підлогу та почав робити штучний масаж серця і викликали швидку. Обвинувачений поводив себе неадекватно, тож до нього були застосовані спецзасоби.

Таким чином, суд призначив вбивці покарання у виді позбавлення волі на строк 10 років. Окрім того, суд задовольнив цивільний позов матері вбитої на суму 400 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 9 Квітня 2019 15:20
мало дали :((( довічне треба таким давати!!!!!!
33 Показати IP 10 Квітня 2019 09:32
Та таким урод** смертну кару !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus