USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку 29-річний чоловік вбив матір

14 Липня 2020 09:14
Увечері 13 липня на службу 102 надійшло повідомлення про те, що в квартирі за місцем проживання, на вулиці Потебні, у Луцьку, виявили тіло 56-річної жінки без ознак життя.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та наряд патрульної поліції. Слідчі провели детальний огляд місця події, на тілі потерпілої виявили тілесні ушкодження, повідомили у пресслужбі волиснької поліції.

Поліцейські оперативно встановили, що їх ножем наніс 29-річний син жінки, через що вона й померла. Після цього той залишив місце злочину. Ніж вилучили та направлять для проведення експертизи.

Наряд патрульних поліцейських по орієнтуванню оперативно встановив місцезнаходження зловмисника. Слідчі його затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. До слова, чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть людини.

Триває досудове слідство, під час якого з’ясують усі обставини та причини злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
отак Показати IP 16 Липня 2020 08:29
а я б життя віддала, аби повернути свою маму в цей світ
Панночка Показати IP 19 Липня 2020 00:25
За таке скоєння - довічне ув'язнення!!!! Скотина!!! Нелюд!!!!! Як так можна вбити свою рідну матір???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus