USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку чоловік скидав сміття поблизу річки Стир

23 Червня 2018 17:20
Чоловіка, який скидав сміття з вантажівки поблизу мосту через річку Стир на вулиці Ковельській, виявили о пів на третю ночі інспектори ГШР департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, які патрулювали містом, йдеться на сторінці муніципалів.

Мешканці міста повідомили на телефон гарячої лінії відділу «Група швидкого реагування» (067-0000-967), що у них є підозри, нібито на вулиці Ковельській невідомі особи вночі вивозять та скидають будівельне сміття.

Затримали чоловіка, на якого склали адміністративний протокол за ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.

Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правдоруб Показати IP 23 Червня 2018 23:25
Якщо це біля мосту то туди протягом дня сміття везуть!!!
Анонім Показати IP 24 Червня 2018 09:48
Це просто той хто планував там будувати бутинок тишком-нишком продовжує своюсправу. А це все обрубати дуже просто. Зобов"язати того розумника, що почав там робити дорогу зняти бетонні плити, які він поклав, відновити відбійники, які він зняв , вивезти сміття, яке він туди завозить і рекультивувати землю, яку він запаскудив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus