USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Рожищі горів берег річки Стир

11 Квітня 2017 11:48
П’ять пожеж сталося на Волині вчора, 10 квітня. Зокрема загорання зафіксовані у Володимир-Волинському, Рожищенському, Любомльському та Луцькому районах, а також у місті Нововолинську, повідомляють у прес-службі волинських рятувальників.

Зокрема о 22:30 у м. Рожище на березі ріки Стир в районі вулиці Зарічної виникло загорання сухої трави та очерету на площі 0,5 га. Пожежу приборкали рятувальники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожище.

Нагадаємо, 31 березня сталася масштабна пожежа на березі річки Стир у Луцьку, що поблизу мосту на вулиці Ковельській.

Окрім цього, вчора у селі Вишнів Любомльського району рятувальники ДПРЧ-10 ліквідували пожежу дерев’яної господарської будівлі, у селі Шепель Луцького району працівники ДПРП-20 та ДПРЧ-2 загасили господарську солому, а в м. Нововолинську рятувальники ДПРЧ-5 ліквідували пожежу сміття на відкритій території в районі проспекту Перемоги, що розгорілася на площі 0,02 га.

Усі ці пожежі, за попередніми даними, спричинила необережність з вогнем невстановлених осіб.

Також, як пише Район.Володимир-Волинський, контейнери зі сміттям горіли вчора під вечір у Володимирі-Волинському біля Ладомирського кладовища.

Від чого вони зайнялися - невідомо, проте за кілька хвилин вулиці, прилеглі до кладовища, затягнуло густим димом.

Мешканці прилеглих будинків одразу ж зателефонували на «101» і за деякий час на місце пригоди прибули володимирські рятувальники.



За декілька хвилин займання погасили, проте сміття люди й далі несли до контейнерів і складали його просто на землю.



Рятувальники закликають громадян бути пильними при використанні відкритого вогню та дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus