USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.65 9.85

У Луцьку демонтують незаконні банери

4 Липня 2018 16:00
На проспекті Відродження, вулицях Львівській і Рівненській демонтують засоби зовнішньої реклами, розміщені без відповідних дозволів.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 4 липня.

Як повідомили у КП «Луцькреклама», мова – про два банери «Живи відповідально!» на фасаді будинку на проспекті Відродження, 18, три банери «Єрмоліно. Вигідно та смачно» на фасаді будинку, що на вулиці Львівській, 61, рекламний щит на опорах «Сучасні системи опалення» та «Опалювальні системи» на вулиці Рівненській, 76а.

Власників окремих реклам підприємству навіть не вдалося встановити.

Розміщення цих рекламних засобів порушує положення ЗУ «Про рекламу». Тож інспектори КП «Луцькреклама» склали акти виявлення порушення та листи-вимоги щодо їх усунення. Окрім того, до головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання про порушення для накладання штрафів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 4 Липня 2018 16:40
Демонтуйте ті рекламні щити навпроти ЦУМу у сквері біля поліції і ті шмати на будинку бувшого ПАНО ! А то які щити - такі і власники - така і влада !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus