USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку демонтують низку рекламних конструкцій та білборд

21 Березня 2018 11:56
Розміщені без дозволу в Луцьку рекламні конструкції та щит, що через свій стан становить небезпеку для перехожих, демонтують.

Відповідне рішення прийняли члени виконкому під час засідання 21 березня.

Зокрема, на вулиці Сенаторки Левчанівської, 13 та вулиці Кравчука, 33А встановлено 4 виносні рекламні конструкції типу «тендер», розміром 0,7 м х 1,0 м зі спільним сюжетом «Швидко гроші». Власником вказаних рекламних конструкцій є ТзОВ «Споживчий центр».

Аналогічна ситуація склалася на вулиці Конякіна, 7А, де встановлено виносну рекламну конструкцію типу «тендер», розміром 0,7 м х 1,0 м із сюжетом «SPAR». Власником вказаної рекламної конструкції є ТзОВ «Смарт маркет груп».

На вулиці Данила Галицького, 21 розміщено рекламний пілон, розміром 1,0 м х 3,0 м та банер на паркані, розміром 1,0 м х 1,5 м із сюжетом «ХайВей». Власником вказаних рекламних конструкцій є фізична-особа підприємець Володимир Фіщук.

Усі ці рекламні засоби розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу».

Інспектори КП «Луцькреклама» склали та вручили акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами та листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами в Луцьку. Крім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання відповідних штрафних санкцій. Усі вимоги щодо усунення цих порушень були проігноровані.

На проспекті Волі, 15 на електроопорі розміщено подвійний кронштейн, розміром 1,0 м х 1,5 м із сюжетом «Дядя Pizza» та «Львівський штрудель». Власником вказаної рекламної конструкції є фізична-особа підприємець Андрій Котищук. КП «Луцькреклама» направило підприємцю лист-вимогу про закінчення дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами від 19.05.2011 №16 та необхідність усунення порушення шляхом демонтажу рекламного засобу.

На вулиці Ковельській, 111 біля перехрестя встановлено рекламний щит розміром 3,0 м х 6,0 м, який має незадовільний технічний стан та несе загрозу безпеці жителів міста та його гостям. Власником вказаної рекламної конструкції є ТзОВ «Завод покрівельних матеріалів «Еверест», якому «Луцькреклама» направила лист-вимогу про незадовільний технічний стан рекламної конструкції та необхідність усунення порушення. Вказані вимоги були проігноровані.

Як зазначив директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський, розташування рекламного щита не відповідає схемі, до того ж, він має неналежний технічний стан. Тому конструкцію хочуть демонтувати.

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
—— Показати IP 21 Березня 2018 12:29
На Писаревського 7 та на Відродження на повороті на Писаревського,встановлений самовільно рекламний щит , який заважає огляду дороги при виїзді , з рекламою спорт комплексу «Лідер», його (муніципали) не бачили чи може він проплачений...$???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus