USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку демонтують павільйон біля РАЦСу і паркани поблизу річки Омеляник

7 Червня 2023 16:45
У Луцьку демонтують незаконно встановлені гаражі, господарські споруди, огорожі та інші конструкції, зокрема у прибережній захисній смузі річки Омеляник.

Відповідні рішення було прийнято 7 червня на виконкомі Луцької міської ради.

Члени виконкому затвердили рішення про демонтаж наступних незаконних споруд:

- гараж на вулиці Фестивальна, 4;

- гараж на вулиці Фестивальна, 28;

- господарська споруда на вулиці Братковського, 3;

- торговий павільйон на проспекті Соборності, 20;

- самочинно встановлені огорожі та конструкції на території прибережної зони річки Омеляник.

На павільйонах і гаражах працівники департаменту муніципальної варти розмістять попередження про їх демонтаж. У випадку не здійснення власниками об’єктів самостійного демонтажу такі роботи виконають у примусовому порядку працівники муніципальної варти.
Своєю чергою, городження біля річки Омеляник знесуть відповідно до чинного законодавства. Так, у прибережних захисних смугах річок заборонено встановлювати огорожі або інші конструкції, що перешкоджають доступу громадян до берегів річок, водойм та островів.

Відзначимо, що впритул до русла річки Омеляник мешканці громади встановили незаконні огородження та влаштували городи. Таким чином вони захопили територію загального користування й унеможливили прохід прибережною смугою.
Фото зі сторінки департаменту муніципальної варти у Facebook
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 7 Червня 2023 17:57
Коли буде наведено порядок біля ринку Лучеськ? Кожного дня стихійна торгівля на дорозі , на тротуарі.
Де принциповість ? Показати IP 7 Червня 2023 18:11
То ви проявили "сміливість" і вирішили демонтувати старий павільон на пр. Соборності, 20 ! А то страшне чорне одоробло біля нього , завбільшки як ЦНАП, яке стоїть з грубим порушенням протипожежних і будівельних норм впритул до будинку і тим більше криво на тротуарі ЧОМУ НЕ ЗНОСИТЕ ? Подвійна мораль ?
Злюка Показати IP 7 Червня 2023 22:02
А чого за кошт містян зносити павільйон на Соборності. У нього є власник. Це відділ продажу квартир візаві- егоїста. Нехай самі і зносять!
Микола Показати IP 8 Червня 2023 09:54
Знесіть огорожу біля архіву,діти ідуть в школу по проїжджій частині. Ви імітуєте роботу.Яку користь вони принесе мешканцям.? Лазили по місту придумали куди витратити кошти платників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus