USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку демонтували незаконні дерев’яні конструкції

8 Листопада 2017 22:10
Інспектори муніципальної поліції Луцька демонтували дві дерев’яні конструкції на прибудинковій території по вулиці Львівській, 5.

Про це повідомляють у прес-службі департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Вони діяли на підставі рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 20.07.2016 року.Дерев’яні сараї розташовувались в дворі без правовстановлюючих та дозвільних документів. Їхні «власники» повинні були самостійно розібрати їх впродовж п’яти днів після ухвалення рішення виконкому, однак не зробили цього.

Муніципали працюватимуть на місці демонтажу впродовж дня, адже після знесення сараїв, прибиратимуть територію, на якій вони стояли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сусід Показати IP 8 Листопада 2017 23:03
На вул. СТУСА, 9 та 12 ще приберіть
Лучани Показати IP 9 Листопада 2017 00:25
Будь. ласка прийміть міри щодо власниці Валентини Іванівни, яка самовільно без дозволу почала розширяти генделик Маки, який знаходиться в дворах по вул. Кравчука, 4 та 2. Вчора вона вирила рівчаки, а сьогодні почала ставити паркан прямо на дитячому майданчику, збудованому фондом І. Палиці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus