USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку демонтували скандальний паркан, на який скаржилися люди

21 Січня 2022 12:04
Паркан, що обмежував вільний прохід через двір на вулиці Липинського, 1 в Луцьку, демонтували. Голова ОСББ все ж забрала огорожу, на яку скаржились місцеві мешканці.

Про це інформує ТРК «Аверс».

Як повідомляли, після Різдва прохід, яким скорочували шлях жителі вулиці Липинського, зачинили на замок. Проте 17 січня члени виконавчого комітету міської ради під час засідання ухвалили рішення демонтувати паркан.

Раніше голови ОСББ за дорученням місцевих жителів звернулися до міської ради з проханням відреагувати на встановлення ОСББ огорожі на вул. Липинського, 1. Люди скаржилися, ця вона значно ускладнює дохід мешканців 55-го мікрорайону до зупинки громадського транспорту, дитячого садка, школи, ТРЦ «Порт Сіті» та інших об’єктів.

Огорожа була встановлена самовільно, без правовстановлюючих документів.
Натомість, як зауважив під час засідання виконкому мер Ігор Поліщук, є випадки, коли шлагбауми потрібні, аби у дворах не паркувалися чужі авто. Але, як наголосив, кожен випадок треба розглядати індивідуально.

Зокрема, члени виконкому не підтримала рішення про демонтаж шлагбаума на вулиці Арцеулова, 6.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
1 Показати IP 21 Січня 2022 12:54
А майданчик , який виграли шляхом голосування за громадську ініціативу на сайті Луцької міської ради, який поставили за кошти міста , чому загороджений і до нього нема доступу , тільки мешканцям Липинського 1. Він є спільним для всіх? Чому Завадська нікого туди не пускає?
Дідо до 1 Показати IP 21 Січня 2022 14:38
це територія ОСББ і їх власність. Виграло саме це ОСББ, тому допобачення тьотя ... арівідерчі!
Андрій до Дідо Показати IP 21 Січня 2022 15:18
ти трошки дурний чи прикидаєшся ???? почитай умови проекту ТАМ НЕ ДАЮТЬ КОШТИ НА ТЕ ЩОБ В ДОМА ЩОСЬ ЗРОБИТИ це для громади....
Дідо до Андрій Показати IP 21 Січня 2022 16:39
Валєрик, проспись трохи. ОСББ це не "в дома", це приватна територія всіх мешканців будинку, яку вони можуть загородити парканом він прохожих, наркоманів, мамашок з калясками, сємками і пивом. Так що проходь мимо, як то кажуть, то не для тебе блага.
1 до Дідо Показати IP 25 Січня 2022 00:38
Ініціативу цю подавали не Осбб особисто для себе, а для всіх за кошти громади і за наші податки ,підтримати її міг будь який мешканець Луцька, значить і будь хто може прийти на цей майданчик. Якщо б зробили це з власної кишені , то можуть закривати чи навіть Китайський муром обгородитись.Так що Дідо це тобі досвідос
Безробітній Показати IP 21 Січня 2022 13:26
А ті люди які ходять там, теж перестануть смітити.
Микола Показати IP 21 Січня 2022 15:50
Ще треба смітникі по дворах порозгорожувати, свої закрили і сміття в них немає. Носять по сусідніх будинках. В мозгах завороткі ходять по сусідству ср*ти.!
1 до Микола Показати IP 21 Січня 2022 16:41
А от із смітниками окрема історія, бо велика частина "особєй з приватного сектору" договорів на вивіз сміття не укладають, а їздять на авто і підкидають сміття,в тому числі й будівельне по чужих смітниках. Так що це ОСББ молодці. Да й тобі то яке діло до смітників, ти що хитрозроблений чи бічюган?
До Дідо Показати IP 21 Січня 2022 17:43
Ти не Дідо - ти якесь Бабо ! Язиката Хвеська, бігме ! Крім Тік-Тока читай Коституцію, дивись генплан, працюй з ДБН ! На приватній території, як і на комунальній, як і на державних землях можна робити лиш те, що дозволено законодавчими і нормативними актами ! Затям, ти навіть зі своєю рідною бабою не все можеш робити ! Є ше закон божий і моральний кодекс будівника комунізму ! Так шо учися, мій хлоню і бди закон, а то поле мо і перейдеш, а вже до хати не вернешся !
Дідо до До Дідо Показати IP 21 Січня 2022 18:07
Бурячихою обпився, "будівник *нонізму"?
Це чудо до До Дідо Показати IP 21 Січня 2022 21:22
В тебе бєлка почалась, бігом під капельницю.
Костя Показати IP 22 Січня 2022 06:11
Полішмани, не лайтеся, ви усі одним миром мазані
Правда Показати IP 22 Січня 2022 08:58
Демонтували не паркан,а прибрали фіртку,на тому і все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus