USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку за півроку до відповідальності притягнули 14 поліцейських

2 Жовтня 2018 07:00
За перше півріччя 2018 року до дисциплінарної відповідальності притягнуто 14 працівників поліції. Про це йдеться в звіті керівника Луцької місцевої прокуратури Василя Корнесюка про результати діяльності прокуратури на території Луцька за І півріччя 2018 року.

«За результатами вивчення проваджень місцевою прокуратурою начальнику ГУНП у Волинській області скеровано 15 листів щодо проведення службового розслідування та вжиття заходів реагування стосовно осіб, які допустили порушення законодавства, 11 з яких розглянуто, 14 працівників поліції притягнуто до дисциплінарної відповідальності, ще 4 листи перебувають на розгляді», - йдеться у звіті.

Разом з тим, місцева прокуратура проводить нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян. Загалом провели перевірку 45 перевірок у 16 піднаглядних органах та установах.

«Особлива увага зверталась на законність тримання осіб у місцях несвободи, забезпечення їх належними умовами утримання, адміністративне затримання та доставлення громадян підрозділами Національної поліції України, виконання постанов про накладення адміністративного стягнення у виді арешту», - зазначено у звіті.

Керівникам піднаглядних органів прокуратурою внесено 10 вказівок про усунення виявлених порушень, за результатами розгляду яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 4 посадових осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Справедливий Показати IP 2 Жовтня 2018 12:50
А чому патрульних не притягують за скасовані протоколи в суді... Тому що, вже набрид їх вислів, - "ми напишемо, а ви оскаржуйте...", це хіба не відноситься до службової недбалості та не відповідності, а то 14 поліцейських за півроку, смішно читати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus