USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку перепоховають загиблого в АТО військовослужбовця

12 Вересня 2018 17:15
Загиблого бійця 51-ї ОМБ Юрія Лавренчука перепоховають на міському цвинтарі у селі Гаразджа.

Відповідне рішення ухвалили члени виконкому під час позачергового засідання 12 вересня.

Як повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, засідання скликали у зв’язку з обставинами, що вимагають оперативних дій. Так, у результаті перевірки ДНК встановили особу загиблого на сході бійця-лучанина. Для його перепоховання необхідне рішення виконкому.

До виконкому звернулася Лілія Лавренчук, дружина військовослужбовця, загиблого під час проведення антитерористичної операції.Члени виконкому вирішили дозволити перепоховання на міському кладовищі в селі Гаразджа останків Юрія Лавренчука, 28 травня 1985 року народження, – загиблого військовослужбовця, який брав участь в антитерористичній операції у складі 51 окремої механізованої бригади.

Під час 1-ї хвилі часткової мобілізації боєць був призваний на військову службу по мобілізації до складу 51 ОМБ. Він брав безпосередню участь у зоні проведення антитерористичної операції. З серпня 2014 року Юрій Лавренчук не виходив на зв’язок з рідними. Відповідно до інформації штабу Антитерористичного центру при Службі безпеки України значився, як зниклий безвісти в обліку військовослужбовців та цивільних осіб.

Відповідно до Постанови про ідентифікацію особи слідчого управління Головного управління національної поліції у Волинській області від 04.09.2018 тіло Юрія Лавренчука ідентифіковано згідно з результатами судово-медичної експертизи. Останки тіла в листопаді 2015 року були захоронені на кладовищі села Парасковіївки Бахмутського району Донецької області.

Комунальному підприємству «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» доручили забезпечити проведення перепоховання на Алеї почесних поховань міського кладовища та надання ритуальних послуг згідно з вимогами чинного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus