USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку два дні перекриватимуть рух транспорту

4 Вересня 2020 15:31
У Луцьку в суботу та неділю, 5 і 6 вересня, тимчасово зупинять рух транспорту.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції області.

Так, 5 вересня з 8 до 12 години в Луцьку відбудуться XV Міжнародні змагання з легкої атлетики зі спортивної ходьби «Луцька десятка». У зв’язку з цим на проспекті Волі – від вулиці Паркової до вулиці Сенатора тимчасово буде зупинений рух транспорту.

Нагадаємо, на турнір приїдуть зірки спорту. Дорослі долатимуть 10 км, молодь – 5 км. Генеральними спонсорами змагань стали Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та газета «Волинь-нова».

Також 6 вересня з 7:30 до 13 години відбудуться змагання «Лучеськ півмарафон 2020» та відкритий чемпіонат Луцька з бігу по шосе за маршрутом: пр-т Волі – вул. Богдана Хмельницького – вул. Сенаторки Левчанівської – вул. Глушець – Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки – вул. Глушець – вул. Архітектора Метильницького – вул. Дубнівська – пр-т Волі.

На цій ділянці також буде тимчасово зупинений рух транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Еее Показати IP 4 Вересня 2020 17:56
Коли ви уже зрозумієте, дорога не для бігу, В парк і бігайте скільки влізе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus