USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку дворічну дитину паралізувало через пневмонію. Стан критичний

29 Січня 2020 16:50
Наслідки важкої двобічної пневмонії змусили дворічну Олександру Філімонюк із Луцька балансувати на межі життя і смерті. Нині дитина критично-важкому стані знаходиться у відділенні інтенсивної терапії Волинської обласної інфекційної лікарні.

Про це повідомила мама дівчинки Олена Філімонюк.

Зі слів мами, 12 січня цього року її дворічна донечка потрапила в реанімацію інфекційної лікарні у місті Луцьку. Ускладнення важкої двобічної пневмонії спровокували важкий діагноз – синдром Гієна-Баре та застійну бактеріальну двобічну пневмонію.

Родина у розпачі, адже у дитини паралізувало всі кінцівки. Вона знаходиься на штучній вентиляції легень, бо через параліч дихальних шляхів не може дихати самостійно.

Інформацію про стан маленької Саші підтвердили й у відділенні інтенсивної терапії Волинської обласної інфекційної лікарні.

«Дуже прошу вас про допомогу, хто чим зможете, хто молитвою, хто у фінансовому плані. Всі заощадження родини вже вичерпані. Наш лікар, Сулім В.Й. каже, що наші шанси критично малі, Але є!!! Ми усіма силами стараємося зібрати хоч якусь копійку, бо препарати дуже дорогі. Якщо хтось має можливість і бажання поставити свічечку за здоров’я моєї Сашулі, благаю допомогти. Немає різниці якої віри.... Бог один. Я буду Вам дуже вдячна за допомогу», – благає про допомогу молитвою або фінансами згорьована мати.

Оновлено

На жаль, 24 лютого стало відомо про смерть дівчинки.

Родина дякує усім, хто намагався врятувати Сашу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Луцький Охайний Хлоп Показати IP 29 Січня 2020 17:25
Боже Люди давайте Допоможемо і Спасем Дитину!
R2-D2 Показати IP 29 Січня 2020 17:44
Допоміг, чим міг. Одужуйте.
Лучанин Показати IP 31 Січня 2020 02:53
Долучився. Дитинці одужання! Лучани будьмо солідарні.
Світлана Показати IP 2 Лютого 2020 23:06
Є дані про стан дитини?
Олена Показати IP 4 Лютого 2020 21:40
Доброго вечора! Я і моя родина вдячні всім, хто відгукнувся на нашу біду. Проте стан моєї донечки не змінився, є стабільно тяжким. Вона знаходиться ще досі в реанімації. Звертаюся з прханням до усіх хто має можливість в суботу та неділю піти у церкву та помолитися за здоровя моєї донечки Олександри. З повагою, Олена
Лучанин Показати IP 10 Лютого 2020 13:15
Що із дівчинкою? Чи покращився стан?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus