USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку двоє волинян обкрадали людей на автостанції та в нічних клубах

25 Квітня 2019 19:45
Двоє волинян здійснювали крадіжки на луцькій Автостанції №1, а також в нічних клубах «Наталка» та «Стара Підкова». При цьому вони не гребували застосовувати до потерпілих насильство.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Під час судового засідання вдалося встановити, що в крадіжках на автостанції та в нічних клубах брали участь двоє волинянин. Зокрема, один з них з 23 вересня до 29 жовтня здійснив низку злочинів. 23 вересня обвинувачений обікрав чоловіка на Автостанції №1, знявши з нього золоті прикраси, а також вкравши телефон та гаманець. Також він не гребував красти телефони та гаманці у відвідувачів нічних клубів «Наталка» та «Стара Підкова», при цьому застосовуючи насильство. Відзначимо, що чоловік змінював пароль на крадених банківських кратках та знімав з них гроші.

До слова, один зі злочинів волинянин скоїв разом зі своїм знайомим, вкравши Iphone у чоловіка, якого перед тим побив його знайомий поблизу «Старої підкови». Окрім того, цей же чоловік на автостанції, попросивши у потерпілого телефон під приводом зателефонувати, втік, вкравши його.

Зазначимо, що обидва чоловіки визнали свою вину та не оспорювали фактичних обставин злочину.

Таким чином, одного з обвинувачених суд засудив на 4 роки позбавлення волі, натомість інший волинянин відбувся умовним покарання строком на 2 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
777 Показати IP 25 Квітня 2019 20:42
В Тєхасі постійно крадуть телефони і речі, такє відчутя що він для такого і відкритий, закрийте той притон!!!!
Спостерігач Показати IP 26 Квітня 2019 00:00
Заклад і сам закриється якщо туди не будуть ходити відвідувачі. Чому туди ходити якщо постійно такі там проблеми?! Це схоже на ситуацію з електричками - того хто на них вилазить то вбиває/спалює током в тисячі вольт, але лізуть!!! Всі про це говорять, але щомісяця те ж саме.
Влада до Спостерігач Показати IP 26 Квітня 2019 04:07
Должна немедленно закрыть заведение, если оно опасено как крыша электрички-!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus