USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку юні тенісисти змагалися за Кубок Любарта

19 Липня 2019 17:09
Днями завершився Відкритий чемпіонат міста Луцька з тенісу «Кубок Любарта». Змагання проходили упродовж трьох днів, 15-17 липня, на відкритих кортах розважального центру «Адреналін сіті». За звання кращого змагалися спортсмени з Луцька, Нововолинська, Новограда-Волинського, Києва, Тернополя, Рівного, Львова, Чернівців. Всього участь у чемпіонаті взяли близько 500 дітей. Змагання відбулися за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», йдеться у повідомленні пресслужби Фонду.

Організатори кажуть: великий теніс – один із найпопулярніших видів спорту. Вважається, що саме теніс вчить наполегливості та стійкості. Адже гравець повинен дуже швидко приймати рішення, думати на кілька кроків вперед, вміти «читати» й передбачити суперника та його дії.
У Західному регіоні Луцьк, мабуть, має найкращу матеріальну базу для гри в теніс. Це затратний вид спорту: дорогі інвентар та оренда кортів. Проте, як відомо, найкраща інвестиція батьків – у розвиток своїх дітей, – розповідає головний суддя чемпіонату Юрій Труш. – Що стосується змагань, то всі діти показали високий рівень гри. Дуже радують результати лучан».
Так, юна лучанка Єлизавета Труш у категорії «Дівчата до 12 років» здобула перше місце, серед спортсменок вікової категорії до 10 років лучанка Вероніка Власюк посіла перше місце, а Злата Піонтковська – друге місце, у категорії «Юнаки до 10 років». Своєю чергою, юні лучани Тимофій Міліцин та Арсен Могилецький зайняли перше і третє місця відповідно.

Усі призери отримали кубки, медалі, дипломи та сувенірну продукцію від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
До слова, підтримка змагань з різних видів спорту вже стала традиційною у діяльності Фонду. Крім цього Фонд щорічно організовує волейбольні та міні-футбольні турніри серед школярів, а з 2018 року – серед учителів та батьків учнів луцьких шкіл. Упродовж восьми років у рамках програми «Волинь спортивна» Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» створює можливості для всебічного розвитку волинян, розбудовуючи спортивну інфраструктуру Луцька й області. Засновник Фонду Ігор Палиця вкладає у спорт великі кошти, адже, на його переконання, це найкраща інвестиція у майбутнє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus